Dom i ogród
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Sadlinki
(1)
Autor
Lundén Theres
(1)
Shirbidova Tatiana
(1)
Wojciechowska Ewa
(1)
Wätterback Johannes
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Konserwacja żywności
(1)
Ogrodnictwo
(1)
Przyprawy
(1)
Rośliny uprawne
(1)
Uprawa roślin
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(213)
Edukacja i pedagogika
(74)
Socjologia i społeczeństwo
(39)
Medycyna i zdrowie
(38)
Kultura i sztuka
(30)
Dom i ogród
(1)
Psychologia
(29)
Hobby i czas wolny
(24)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(21)
Religia i duchowość
(20)
Biologia
(19)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(19)
Rozwój osobisty
(16)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(15)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(14)
Etnologia i antropologia kulturowa
(13)
Literaturoznawstwo
(13)
Językoznawstwo
(11)
Kulinaria
(11)
Fizyka i astronomia
(10)
Geografia i nauki o Ziemi
(10)
Podróże i turystyka
(10)
Nauka i badania
(9)
Styl życia, moda i uroda
(8)
Kultura fizyczna i sport
(7)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(5)
Matematyka
(4)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(4)
Architektura i budownictwo
(2)
Biografia
(2)
Filozofia i etyka
(2)
Inżynieria i technika
(2)
Transport i logistyka
(2)
Archeologia
(1)
Film
(1)
Media i komunikacja społeczna
(1)
Medycyna
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Praca, kariera, pieniądze
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
Styl życia, moda, uroda
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni. Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych roślin, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy? Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj: • wyraziste kimchi, • wyborną pastę z fety i tymianku, • makaron z kremowym sosem z jarmużu, • zupę z buraków z chrzanową śmietanką, • kremową pastę baba ghanoush, • oraz wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół. Zbierz, przechowaj, zjedz to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Sadlinki
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej